srijeda, 24. studenoga 2010.

U očekivanju Godota :|

Još čekam cipele. Čekam i čekam i čekam i već sam stoput rekla da se neću hvaliti kupljenim dok ne stigne i nisam mogla šutiti, a ne! No dobro, valjda će doći. Idemo dalje.

Stigao je moj e.l.f. Slika prva:

Pakovanje je odlično, zadovoljna sam. Sve je stiglo čitavo. Krenimo onda prvo sa stvarima s kojima sam zadovoljna:

1.Tone correcting concealer

Sviđa mi se što se tiče pokrivanja podočnjaka, dobro čak bi se usudila reći da ih i odlično pokriva, ali ako imate koji prištić ne pouzdajte se u njega. Jednostavno ne pokriva. I još jedna sitnica: nisam baš sigurna koliko će trajati tj. koliko ga ima u pakiranju.

2. Mineral foundation-SPF 15     


I s njime sam zadovoljna, doduše nisam se do sada baš ni susretala sa ovakvim stvarčicama i prilično sam nestručna u nanošenju pa možda i nisam najkompetentnija da komentiram, ali definitivno bi mogao postati konstanta u mojoj kozmetičkoj torbici. Pošto sam do sada koristila kompaktne pudere imala sam osjećaj da mi jako isušuju kožu tako da je ovo odlično rješenje. Preporučam.

3. Total face brush  
Naravno za gore navedenu podlogu trebao mi je i kist. Mekan, ne gubi dlačice, dobro hvata podlogu, zadovoljna i s njim. 

4. Nail polish boja lilac     
Lak je odličan, nosim ga već tjedan dana (dobro, uz nadlak i podlak), perem suđe i nigdje nema oštećenja. Jedino sam očekivala malo intenzivniju boju, ali svejedno me oduševio jer je nježna nijansa, idealna za svaki dan.

5. Daily brush cleaner  
Zgodna stvarčica kad nemate vremena prati svoje četkice, samo pošpricate i obrišete. Naravno s vremena na vrijeme ih treba i oprati, tako da je ovo samo brzinsko rješenje.

6. Eye shadow brush

Isto kao i sa total face brush, zadovoljna sam, pokupi dovoljno sjenila, ne gubi dlačice, za moje amatersko šminkanje odlična. Što me dovodi do:

7. Blending eye brush   

Sve bi bilo ok da ne ispadaju dlačice sve u šesnaest, neprestano. A pošto je to veliki minus i pošto nisam jedina (sudeći po njihovoj facebook stranici) ne preporučam, nikako.

8. Natural radiance blusher  
Kao prvo primjedba na količinu, čini mi se da ga ima malo. Kao drugo, pakovanje mi je nekako nepraktično i mislim da neće ta kutijica dugo izdržati čitava. Kao treće, jako, ali jako se rasipa, tako da ni zbog toga neće dugo trajati. A i pigment je dosta slab. Ne preporučam.

9. Eye shadow palette

Boje su lijepe, jako lijepe. Imaju dosta šljokica u sebi, ali isti problem kao i kod blushera, rasipa se, jako.
Gotovo je nemoguće nanijeti ga, a da ispod očiju, na obrazima,  ne završi povelika količina, možda čak i više nego na kapcima. Nisam oduševljena.

10. Luscious Liquid Lipstick boja Cherry Tart

Zapravo i nemam neku veliku primjedbu na ovo, osim činjenice da je jako loše pigmentirano. Boja nepostojeća. Drugih prigovora nemam.

I za kraj trenutno sam na ovom:


Baš lijepo odmara mozak, uživam.

Pozdrav.


    




3 komentara:

  1. Dobra kupovina,najvise me zaintrigirao Elf mineral foundation,jer je moja koza uzasno suva,a nisam probala mineral makeup do sad,tako da cu ga definitivno stviti na listu:)
    Love and kisses:**
    Mimi

    OdgovoriIzbriši
  2. sviđa mi se narudžba :) imam i ja daily brush cleaner i baš je zgodna stvarčica, a ima ga jako puno :)

    ni ja ne govorim što sam naručila dok ne stigne, bojim se da ne jinxam :D

    mah mah (Girly)

    OdgovoriIzbriši