nedjelja, 14. studenoga 2010.

Dileme, dileme (:

Sukladno gore navedenom naslovu u ovaj post krećemo s jednom dilemom:

1. Mango torba

Kao što se da naslutiti iz samog naziva ovog bloga, poprilično sam opsjednuta s torbicama. Kad uđem u dućan koji drži sve potrebno za kompletno odijevanje, moju će pažnju prvo i osnovno zaokupiti torbice, a tek nakon njih sve ostalo u dućanu. Moram priznati da mi se silno sviđaju kolekcije Zare i Manga, ove retro suknje, bluze i sve ostalo, ali najviše moje pažnje zaokuplja upravo ova torba:         
Iako sam svako malo opsjednuta nekom novom torbom koju sam vidjela, ova je meni nešto posebno; ima sve one elemente koje želim od retro torbe. I sad dolazimo do moje dileme: torba je smeđa! A ja ne volim smeđu :( , mislim da je to jedan od glavnih razloga (osim onog groznog loga) zašto mi se nikad nisu sviđale LV torbe (osim ove najnovije kolekcije po kojima nema loga ili je sasvim diskretan i neprimjetan). Zaljubljena sam u nju, ali teško mi je "oprostiti" joj boju. Morati ću još razmisliti pa je možda kupim na sniženju, tada mi bar neće biti žao novaca (pod uvjetom da je snize bar 50% ) ako je ne budem nosila, nego samo imala u ormaru i gledala s divljenjem s vremena na vrijeme :D .       

2. e.l.f. II. put

Hm, da, I have a confession to make, nakon što sam napisala zadnji post, nisam odoljela da, dok traje besplatna poštarina, ne naručim još neku sitnicu s e.l.f.-a. Ovo je narudžba broj dva: 
Kad stignu, obećajem detaljan izvještaj, barem koliko budem mogla s obzirom na činjenicu da sam totalni amater što se tiče nanošenja make up-a. 

3. Emily Giffin: Nešto posuđeno

Dakle, trenutno čitam gore navedenu knjigu. Prvo što sam njeno pročitala bila je knjiga "Bez djece, molim", onda sam neki dan dohvatila "Nešto plavo" i premda je ova koju sad čitam napisana prva, a nešto plavo kao nastavak, nema apsolutno nikakve veze koji si redoslijed uzmete. Knjige su tipični chick lit, nema tu nekakvih velikih prevrata ili filozofije, ali moram priznati da meni jako odmaraju mozak, stoga ako vam treba odmor, preporučam. 



P.S. A moram priznati da malo padam i na ove lijepe omote :D

4. The Town  

Nisam ga mislila spominjati, ali kad pročitam silne hvale o tom filmu, jednostavno ne mogu odoljeti. Meni se nije svidio, bilo mi je jaaako dosadno jer imam osjećaj da sam već stoput pogledala jedan te isti film. Malo pucnjave, mutnih tipova, malo ljubavi, frustracija, dobro promućkati i imate hit. A mojoj ocjeni nimalo ne pridonosi činjenica da ne volim Bena Afflecka i da mi se čini kako on, ma u kojem god filmu glumio njegova uloga izgleda kao uvijek jedna te ista, glumio on pozitivca ili negativca u tom trenutku. Pogledajte i prosudite sami.
 P.S. Ja sam jedina od sedmero ljudi kojoj film nije valjao pa možda je problem jednostavno u meni :D

I za kraj, premda ovaj blog niti ima namjeru niti će ikada biti fashion blog, evo jedne moje kombinacije u kojoj sam se ja osjećala jako dobro.
 
Do slijedećeg puta, laku vam noć želim ;)     

    

Broj komentara: 8:

  1. hej :) čitala sam i ja nešto posuđeno i nešto plavo baš ove godine na moru, ono klasični chick lit, malo za razbibrigu :)
    treći dio nisam još, ali planiram makar još hrpa knjiga čeka da dođe na red kod mene. super mi je kombinacija, sve mi se sviđa :)

    pozdrav, Girly

    OdgovoriIzbriši
  2. zaboravila sam komentirati torbicu, slatka je, definitivno nije moj đir ai slatka. ja isto ne volim smeđu boju, nikada mi nije sjela i nemam ništa te boje u ormaru.. razisli da li postoji neki način da ju obojiš...

    Girly

    OdgovoriIzbriši
  3. meni je torba super! iako ni ja nemam smeđe ništa, posebno ne čokoladno, ali mislim da bi je vrlo lako mogla isfurat. dovoljna ti je samo nekakva marama ili šal takve smeđe boje, a zatim se baziraj na ovaj zlatni lanac :)

    btw lijepa komba

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala cure :* Girly, ne bih se usudila farbati ju, nekako mi je to prevelik rizik, ali mi je drago čuti da nisam jedina koja ne voli smeđu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hehe super torba, vidjela sam jučer u jednom butiku kod nas sličnu, prelijepe kamel boje, ali sam ti ja tipični vodenjak kojemu čizme moraju biti u istoj nijansi kao torba, pa ju nažalost moram otpisati (ili kupiti nove čizme..hehe)..knjige od Griffinice sam davno pročitala, imaš pravo kada kažeš da te jednostavno odmore, a i ove bombonske boje su odlične za mamac ženama;)
    PUSA

    OdgovoriIzbriši
  6. Smeđa je zapravo zahvalna jer se da iskombinirati, mada te razumijem zašto ne bi smeđu, jer i ja uvijek posegnem za crnom ili crvenom!

    Uglavnom svaka pohvala za blog, očekujem nove postove! Sretno! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf.. ni ja nisam fan smeđe. al ko što kažeš, torba je prekorasna! tak da bi ja išla na to-uzmi!
    al mene nije isplativo slušati. nedavno sam ispljunula priličnu cifru na smeđe čizme koje sam obula dva put i sad stoje i gledaju me. i ja gledam njih i pitam se zašto nisu crne. al opet, torba je tako lijepaaaaaa.... <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala na komentarima cure, a torba će još malo pričekati, trenutno mi je skupa ;)

    OdgovoriIzbriši