utorak, 3. svibnja 2011.

Go Green!

Ovih se dana održava jedna hvalevrijedna akcija koju ja jednostavno moram spomenuti: naime, DM je odlučio svakoga tko donese 15 korištenih plastičnih vrećica nagraditi ovom predivnom platnenom torbom :
i knjižicom s popustima:

Popusti su i više nego dobri, Loreal-ov ruž 22 kune jeftinije, Max Factor maskara 17 kuna jeftinije, a za naše muževe/ dečke/ prijatelje Gillette Fusion u čak pola cijene! Isto tako, svaki put kada pri kupovini odbijete njihovu vrećicu i spakirate stvari u platnenu daruju vam dodatnih 15 bodova na karticu. Ja sam oduševljena! Sličnu akciju organizira i Konzum u suradnji s Envy Room-om, ali u tom slučaju torbu morate kupiti, a imate priliku osvojiti jednu njihovu haljinu slanjem sms-a. Moram priznati da mi je ipak draža DM-ova akcija s obzirom da nas istovremeno rješava onog brda plastičnih vrećica koje se nakuplja pa skoro u svakoj kući. Istovremeno s tom akcijom želim još i skrenuti pažnju na novu Niveinu kolekciju pod zajedničkom nazivom Pure & Natural za čije se mlijeko za tijelo i deo sprej također nalazi kupon s popustom u gore navedenoj knjižici.   
 
A zašto ju spominjem? Moram priznati da sam zasad kupila samo jednu stvar iz kolekcije, a to je roll on iz jednostavnog razloga što je to prvi roll on poznate marke, a koji ne sadrži aluminum chlorohydrate, tj. ne sprečava znojenje. E sad mnogi možda i žele spriječiti znojenje, ali to vam baš i nije pametno. Jer, ako znojenjem, između ostalog,  izlučujemo toksine naravno da sprečavanjem te sasvim prirodne reakcije štetimo sebi i našem zdravlju. Možda ćete reći "joj, ma daj to su gluposti", ali nakon što mi je mama imala tumor i završila s kemoterapijama savjetovano joj je od strane liječnika da ne koristi apsolutno nikakve sprejeve, roll one i slično. Vama ne savjetujem da prestanete, ali da s vremena na vrijeme pogledate etiketu ne može škoditi. Ipak su nama ženama dojke blizu tih žlijezda, a znamo dobro koliko su osjetljive. Dakle, pazite mi se. 

:*      







3 komentara:

  1. Odlicna akcija!Podrzavam sve sto ima veze sa ekologijom:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super akcija!!! Vidjela sam ona vrecica od konzum i sad ne mogu odrediti favorit. Obavezno kad dodjem tamo cu uzeti i konzumovu i ovu od dm

    OdgovoriIzbriši
  3. pohvale za post!
    čula sam o aluminumu..prestrašno. isto tako u svim light proizvodima (npr orbit žvake) korišten je aspartam koji se dovodi u vezu s tumorom na mozgu... pa eto :)
    :*

    OdgovoriIzbriši