četvrtak, 28. travnja 2011.

Dress me up!

Moram priznati da su me neke modne marke jednostavno oduševile svojim proljetno-ljetnim kolekcijama. Prva od njih bi bila Dorothy Perkins, jednostavno sam se na prvi pogled zaljubila u njihove haljine. Skoro pa sve! Jako patim na taj neki đir 50-tih i sva se rastopim kad vidim te stvari u dućanima, dostupnim na dohvat ruke. Naravno da je najbolji original, ali pošto je to postalo nekako popularno u zadnje vrijeme samim time su se i cijene tih istih vintage komada digle. A da i ne spominjemo kronični nedostatak sličnih shopova u Hrvatskoj. E sad ono što mene već neko vrijeme ljuti je taj što Dorothy Perkins, Top Shop i Miss Selfridge ne dostavljaju u Hrvatsku jer mi imamo njihove dućane pa nam dostava kao ne treba. Međutim izbor u dućanima je mali i meni definitivno nedostaje mogućnost naručivanja jer bi sigurno puno više kupila. A sad da vam predstavim haljine koje bi voljela vidjeti na svojim vješalicama:


No moji su favoriti ove dvije, sve bih dala da ih se mogu dočepati:

A evo i mog malog doprinosa 50-tima, obožavam ovu haljinu, najradije bi kupila još dvije iste :D

A u koju modnu eru biste se vi htjeli vratiti?  Puse svima :*


              

Broj komentara: 5:

  1. i meni se ovaj tip haljine svidja pogotovo ove na koje ima prugice

    OdgovoriIzbriši
  2. joj razumijem te 100 % , haljine su prelijepe i totalno sam zaljubljena u njih! vi bar imate i taj neki manji izbor u tim radnjama dok u Bosni nema ništa, ni jedna jedina ta radnja :(

    OdgovoriIzbriši
  3. ja imam ovu desnu plavu i predivna je, taman je sutra imam namjeru nosit prvi put :)

    OdgovoriIzbriši
  4. hahah divna ti je haljina, a tek beli kvadrat :))))

    OdgovoriIzbriši
  5. I meni su predivne Dorothy Perkins haljine s weba. Nažalost u riječkoj Magmi je dosta slab izbor. Pisala sam im u web shop da počnu slati i u HR, možda upali! Javim ti. ;)

    OdgovoriIzbriši