ponedjeljak, 4. travnja 2011.

Busy little bee

Zadnjih par dana je takav kaos oko mene i takav pritisak da sam jučer pukla ko kokica, zatvorila se u mračnu sobu i gledala P.S. I love you po tko zna koji put. Onda sam, nakon što sam malo olakšala dušu, zaključila da nije dobro po mene što sam u mračnoj sobi dok je vani divan dan pa sam se spustila do mora i borove šume i stavila noge u hladnu vodu. Ne mogu vam ni opisati koliko takvo nešto blagotovorno djeluje na živce, barem moje. Ovaj post imam namjere već par dana napisati, ali nikako naći vremena/ strpljenja/živaca itd. Pa dakle, ajmo početi s još jednim lakom za nokte. Nedavno sam na jednoj forumašici snimila divan lak, naravno kad sam ju pitala za boju ispostavilo se da je tko zna od kada, a i naljepnica se odlijepila. Pa sam ja krenula u potragu za nečim sličnim. Našla sam ovo:
Mislim da sam pogodila i da je dosta sličan onom na njenim noktima tako da sam zadovoljna. Da ostanemo na istoj temi još neko vrijeme imam i jednu preporuku za vas:

Ja sam s ovim prezadovoljna, koristim ga već dugo, stavljam kao podlak i nadlak preko dva sloja laka u boji i moram priznati da jako dugo "drži" lak na mjestu bez obzira na marku laka koji je ispod. Zašto sam napomenula ovo zadnje? E pa zato što sam ja uvijek smatrala kako su ti podlakovi i nadlakovi najkompatibilniji sa dekorativnim lakovima  iste marke. I dokazala si krivo. Pošto imam najviše Catrice lakova kupila sam njihov nadlak Up to 10 days i ostala razočarana. Meni ne drži, lak mi se brzo počne ljuštiti, ukratko nisam zadovoljna.  Usput da vam predstavim i moju policu, specijalno napravljenu za lakove, nakon što je mom dečku dojadilo da ne može do svog šampona bez da poruši par 2-3 komada. Čak im je i ogradicu napravio da ne počine samoubojstvo :D
Sad ih ima malo jer sam sve stare i one koji mi se više ne sviđaju proslijedila nećakinji. A i moja mama kad dođe obožava "čistiti" lakove i kozmetiku.
Još jedna stvar kojom sam oduševljena je Catriceov Colour show sjajilo u boji 040 Strike a pose. Boja je predivna, nježna pink, divno miriše, ne lijepi se i dugo ostaje na usnama. Ako volite sjajila, preporučam. Evo i dvije slike da bar otprilike imate uvid u nijansu:


To bi bilo to od mene za sada, za kraj vam ostavljam jednu moju sliku koja mi onako malo vuče na Casablancu ili se to meni samo čini ?
Pusa :*   
        

  
           

Broj komentara: 6:

  1. Joj koliko lakova :D simpa mi je taj plavi skroz desno, sam medju tim pink lakovima ;)
    Poslednja fotka mi je super! Svidja mi se trench ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. wow u have so many nice nailpolshes. i love the blue one so much.
    xoxo
    mina

    OdgovoriIzbriši
  3. lak na prvoj slici mi je super. Ja računam kad podseća na Casablancu mora da je dobro!!
    pratim te, ako želiš poseti moj blog!

    OdgovoriIzbriši
  4. definitivno ću momku ovaj post pod nos :) i nek se baci na pravljenje ove police! jako mi se sviđa outfit.

    OdgovoriIzbriši
  5. polica za lakove je odlična! bravo za dečka! :)
    i ovaj novi plavi ti je super! prava ljetna boja! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. baš lijepe bojice lakova imaš. ja imam ovaj tvoj prvi plavi i meni je predobar. vladalo je kolektivno oduševljenje cilo prošlo lito. sad sam u zelenom :))

    btw baloner je vrhunski
    :*

    OdgovoriIzbriši