četvrtak, 17. ožujka 2011.

Stalker in motion

Evo ovako stoje stvari: ako ja snimim nešto što mi se jako svidi na nekome/ forumu/ ebay-u/novinama pretvaram se u pit bulla i sposobna sam godinama (da, da godinama) vrebati tu istu stvar na ebay-u. Ali (uvijek postoji neki ali) istovremeno, neću dati za tu istu stvar koju toliko želim i vrebam neku bijesnu svotu novca, nego ću strpljivo čekati da se to isto pojavi jeftinije. Najbolji primjer trenutno koji imam je vezan uz ovu floral haljinu ispod: jednog lijepog dana pojavi se na ebay-u ta famozna haljina u mojem broju, nova, nenošena, s etiketom i za početnu cijenu od 2,50 gbp. I naravno pitam ja tu curu ako bi mi je poslala. Kaže ona ok, ali ako pristanem na buy it now. Pitam ju za koju cijenu, ona opet pita koliko bi ponudila i već tu meni počne sve to smrditi. Ok, ponudim 6 GBP čisto onako, pa možemo dalje pregovarati, da bi  mi ona rekla kako je mislila više na 20-25 GBP jer ju je ona platila 20 ?!? Na to već ljuta joj odgovaram da je puno i u krajnjem slučaju dali mogu bidati ili ne. Naravno ne mogu jer se njoj ne isplati, na što ja opet odgovaram da pošto sam iz Hrvatske onda smatra da je u redu opljačkati me, a ona meni da sam ja bezobrazna jer da mi je lijepo ponudila. Moj zadnji odgovor je bio da je ona bezobrazna jer ne daje istu priliku meni i nekom iz Britanije, mislim ono, puno je teže napisati hrvatsku adresu od britanske.  Na kraju, haljina u prvom krugu nije prodana, a trenutno u drugom stoji na jednom bidu od 2.50 GBP. Tako joj i treba, mogla ju je meni prodati skuplje. Žao mi je ako sam vas udavila pričom, ali morala sam ju podijeliti čisto da znate kakvih sve bezobraznika ima i da pažljivo kupujete na ebay-u, ja sam osobno mišljenja da uvijek možete proći jeftinije ;)  :D. Nego evo slika mojih trenutnih vrebanja:







       

Broj komentara: 9:

  1. razumijem te.. i ja sam e-bay ovisnik:) još mi u Bosni imamo i našu verziju e-baya (pik.ba) pa i tu sad visinm non stop i lovim stvari..a ove su preslatke sve..

    OdgovoriIzbriši
  2. Prugiceeeeeeeeeee! Odlična mi je haljina s prugicama, jer ih naprosto obožavam! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Preslatka mi je majicica Wild child i cvetna torbica ;)
    Sa e-bayom nemam iskustva, bacila sam samo pogled kad je bila aktelna Lanvin for H&M kolekcija, i videla sam da je sve precenjeno pa sam odustala.
    Zelim ti puno srece s tom haljinicom u narednom periodu, znam kako je kad se zalepis za nesto xD
    Mozda je na kraju dobijes i po ceni nizoj od 6gbp ako ne nadje kupca ;) Drzim palceve :)

    OdgovoriIzbriši
  4. haljinica i torba su super! Srećan ulov ;)
    http://lovestylemagic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Tirkizna torbica je fenomenalna!

    OdgovoriIzbriši
  6. napokon novi post :D
    slažem se da je ženska jaaako bezobrazna, naći ćeš ti to po boljoj cijeni kad-tad.
    mah mah

    OdgovoriIzbriši
  7. Wild child <3 it :)
    http://marinamasta.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. ova haljina na crno bile rigice je predivna!

    i ostalo je super :)
    ja se ne bavim net kupovinom, haha pa nemam takvih dogodovština, al virujem da bude zanimljivo
    :*

    OdgovoriIzbriši