petak, 31. prosinca 2010.

Kuca Nova, nema me doma :D

Uf, moram priznati, naporna je bila ova 2010. Već sam kraj 2009. nije slutio ništa dobro, ali kad je stigla 2010. sve je ošlo dođavola. U ovoj godini svašta mi se izdešavalo, što pozitivno, što negativno. Ja sam ove godine promjenila posao za bolje plaćen s manje rada, ali sam prije toga prolila krvi, znoja i suza na starom. Istovremeno, moj se dragi pridružio onoj crnoj statistici "tri mjeseca nisam dobio plaću". Moja mala nećakinja od 7 godina ima alopeciju koja je do ove godine mirovala i onda napala punom snagom, izgubila je trepavice i trenutno joj nažalost nedostaje cca 60 % kose tako da ima rupe na glavi i nosi maramu ili traku. Sreća je u svemu tome što je ona divno, veselo dijete i ne pogađa ju sve to toliko pa se nadamo da će i ta kosica početi rasti uskoro. Mučili smo se s novcem, krpali kraj s krajem, a onda nas je i hladnjak odlučio izdati. Jedino što mi je davalo utjehu jest da smo svi živi i donekle zdravi i da bi nam moglo biti još stoput gore. U tom nekakvom natmurenom raspoloženju sam i dočekala Božić, ne želeći ga ni slaviti. I onda smo ušli u zadnji tjedan i sunce se pojavilo na obzoru, plaće su stigle, čak i zakasnjela božićnica, novi hladnjak veselo bruji u kuhinji i sve se polako slaže na svoje mjesto. A što mi je tek dan dobro počeo: stigla mi je duuuugo željena haljina i nisu je ni carinili ni otvarali i još je ljepša uživo, onda smo išli van i saznali da je uplaćena gore spomenuta božićnica kojoj se nismo nadali, zatim me ujak razveselio lijepom vijesti, sve u svemu dan za deset :)
E sad, mi u obitelji nemamo neki običaj poklanjanja za Božić, osim djeci. Jedino se dečko i ja međusobno poklanjamo i dobila sam ovo:
Doduše, muški ko muški čuju samo prvi dio rečenice pa je moj čuo "Tresor", a ono "....in love" prečuo, no nema veze jer ja volim i ovaj i već ga dugo imam namjeru kupiti.
E sad, danas sam u DM-u nabasala na ovo:
Kao što i piše, to je losion za ruke i odličan je. Poslije Nove idem po još jedan jer je limited edition, košta samo 17 kuna i divno miriše, mmmm vanilija. Inače sam jako teška što se tiče odabira kreme za ruke i dugo sam koristila Aldo Vandini od vanilije, ali je više nema za kupiti pa sam se oduševila kad sam probala ovu. Mislim da ću kupiti još jednu i za ured :D. Kupila sam si još i "disko kuglu" za oko vrata:  
Moram još pohvaliti i ovu Catrice šminku, boja je bogata i postojana, divno miriše, a tek cijena, prava sitnica, ma o d u š e v lj e n a sam. Boja je 060 light purple:

Večeras vam želim da se odlično zabavite i da vas sutra boli glava od silne"zabave", a Nova da vam donese najviše ljubavi i zdravlja, sve ostalo će doći samo. Sebi želim da možda neke od cura koje sam "upoznala" preko praćenja blogova jednog dana upoznam i uživo, da mojoj nećakinji naraste kosa i da se svi volimo i pošujemo međusobno. Kao što sam rekla pare i sve ostalo će doći samo od sebe. I za kraj vas moram još jednom "udaviti" sa svojom haljinom:

Pusa svima :*
      

     
             

Broj komentara: 6:

  1. haljina je divna a ja bi bome i ovu kremu za ruke, mogu si mislit kako dobro mirisi :)
    meni su se dva takve catrice ruza slomila kod prvog nanosenja :/ pa izbjegavam sad.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hej, sretna nova :)))
    Da, tako je to nažalost nešto dobro nešto lijepo. Meni ova godina nije bila niš posebno ali svakako puuno puta bolja nego ona prije, koja je bila valjda najgora godina ikada. Balein losion neću kupiti jer ne podnosim miris vanilije ili kokosa, bude mi slabo :)
    Catrice ruževi su mi odlični! Imam ih 3 ili 4, stvarno su mi super. Haljina je stvarno super :)
    Odoh papati, pozdrav (Girly)

    OdgovoriIzbriši
  3. srecna NG, pa da se sve nastavi u istom ritmu :))

    OdgovoriIzbriši
  4. hehe, super pokloni!!!

    ali HALJINA, w-o-w, mislim da dugo dugo nisam vidila nešto ljepše. baš si sretnica :D

    moš se sad komotno udat u njoj; imaš dragog, imaš haljinu, šta se čeka?!

    hihi.... :*
    sve najbolje

    OdgovoriIzbriši
  5. omg what a stunning dress. i simply love it. the lace the colour everything is perfect.
    xoxo
    mina

    OdgovoriIzbriši
  6. haljina stvarno čarobno izgleda!
    drago mi je da ti se stara godina uspješno završila i da si vesela ušla u novu. neka ti tako vesela bude i ova 2011. I zdrava!
    :*

    OdgovoriIzbriši