srijeda, 15. prosinca 2010.

It`s the thought that counts.....

Prvo jedan :* za Girly jer je pitala za novi post, a i zbog dojave za haljinu koju ja već gledam, ali kao što naslov kaže bitna je namjera ;). U nekakvoj sam gužvi zadnjih dana, pa kasnim debelo s postanjem, tako da ću sada s vama podijeliti samo jednu whish listu za, nadam se, bližu budućnost.

Koncerti na koje bi voljela ići:

1. Michael Buble

Ja jako volim slušati Franka Sinatru, a moram priznati da ovaj mladić nudi dostojnu zamjenu. Namjera mi je bila ići u 05.-om mjesecu na koncert u Veronu, ali je moja najbolja frendica odlučila uploviti u bračnu luku baš taj dan pa sam nažalost morala odustati. Nadam se da će mi se čim prije pružiti nova prilika.

2. Muse

Primjetiti ćete da ima mnogo kontradiktornosti u mom popisu, tako da nakon swinga slijede rockeri. Ne znam zašto, ali meni odgovaraju, dečki su mi pravo otkriće i premda sam prilično zahtjevna u izboru omiljene glazbe, oni nečime jednostavno zadovoljavaju moje kriterije.

3. Bon Jovi

To je glazba moje mladosti, voljela sam ih slušati, nisam neki veliki fan novijih stvari, ali bih zbog starih hitova definitivno išla na koncert.

4. Robbie Williams   

Šta da kažem, jednostavno volim njegove starije stvari, a i imam osjećaj da su njegovi koncerti nabijeni dobrom energijom.

5. Pink

Ista stvar kao i kod Robbia, luda žena, pozitivan feeling.

6. Florence & The Machine

Nisam se na prvu zaljubila u njih i moram priznati da me ona njihova You got the love poprilično nervirala, ali s vremenom su mi prirasli srcu. Volim ih poslušati, a pjevačici bi maznula kosu, zaljubljena sam u tu nijansu crvene.

7. 30 Seconds to Mars

Ima nešto u ovom spotu (klik na naslov) što mi uljepša dan, ne mogu definirati što točno, ali za mene je tako pozitivan da ga volim pogledati, a samim time volim ih i poslušati.

8. George Michael

I know, I know, propala zvijezda, skandal za skandalom, nikakav novi materijal (osim pojavljivanja u žutoj štampi), aliiiii ja volim njegov Ladies & Gentlemen, Songs from the last century i ništa manje važan Older (ok poslije je malo pretjerao sa onim sprdnjama, ali njegov problem ,to ne slušam). Volim kako zvuče te pjesme i stihovi i jednostavno voljela bih prisustvovati unplugged koncertu kakvog je održao za MTV, ako se ne varam , 1997 godine.  Zadnje što je izbacio bila je December Song koja, koliko sam ja primjetila i nije baš ostvarila nekakav uspjeh, ali meni se svidjela.     

I za kraj, uz ovu strašnu hladnoću zadnjih par dana, ja sam odlučila sebi donijeti malo proljeća uz dvije sitnice:

Koji su vam ljepši, s plavim ili crnim?

Do slijedećeg puta ostajte mi dobro, laku noć ;)

 

Broj komentara: 9:

  1. Jao, heftalica je mmmmmm! super kjut!

    divan blog! kissi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Buble <3 a ni Muse nije los, samo ih moram malo detaljnije poslusat

    OdgovoriIzbriši
  3. jaa volim dzordza ::))
    a izbor. jao. ne znam. mozda plava. kaooo samo za mrvicu

    OdgovoriIzbriši
  4. hehe, super izbor, ali šta ti se čini, na koje bi stvarno mogla otić?

    meni je zajeb, imam dva koncerta na koja bi stvarno tila otić, al su u drugi misec, ito jedan u italiji, drugi u sloveniji... sve mi se čini kako neću dat ništa ovaj semestar :D užas

    OdgovoriIzbriši
  5. bila sam na muse-u kad su bili u zagrebu i mogu ti samo zaželjeti da odeš kad ti se pruži prilika. odlični su live, iako u polupraznom petroviću, napravili su baš show.

    a na florence i 30sec bih i ja!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. cool lista..heftalica je saaaavrsena!!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. awwww, kissić i tebi :* nadam se da ćeš ju uloviti :) i ja lovim jednu danas :D

    ja sam ove godine išla na gagu i orkestar, kako vidiš volim svakakvu muziku :D za sada mi nema nijedan privlačan koncert, no tko zna. išla bi i ja na pink, žao mi je što nisam išla prije jedno 4-5 godina kada je bila u zg :(

    mah mah :)

    Girly

    OdgovoriIzbriši
  8. Uuuuu, već vidim da ću si i ovdje naći društvo za skoro pa svaki od ovih koncerata :D A kad sam pisala listu mislila sam da se nikome neće svidjeti.
    @Grofica-mislim da mi je trenutno najoptimalniji Bon Jovi, dok recimo za George Michaela čisto sumnjam da će mi se ikada pružiti prilika, ali tko zna. A za Florence mi je tako žao što nisam znala kad su bili prošle godine u Ljubljani, ali tko mi kriv kad nisam informirana :D

    OdgovoriIzbriši